WHITE STRIPES – Under Great White Northern Lights



1. Let’s Shake Hands
2. Black Math
3. Little Ghost
4. Blue Orchid
5. The Union Forever
6. Ball And Biscuit
7. Icky Thump
8. I’m Slowly Turning Into You
9. Jolene
10. 300 M.P.H. Torrential Outpour Blues
11. We Are Going To Be Friends
12. I Just Don’t Know What To Do With Myself
13. Prickly Thorn, But Sweetly Worn
14. Fell In Love With A Girl
15. When I Hear My Name
16. Seven Nation Army

Czas trwania płyty: 59’18 Numer katalogowy w bibliotece: 6365



Film dokumentalny z trasy koncertowej “Under Great White Northern Lights”, Kanada 2007 (czas trwania nagrania: 92 min).

Czas trwania płyty: DVD Numer katalogowy w bibliotece: 6366